tisdag 19 augusti 2008

De va la fint, enna, eller?

Idag åkte jag 30 mil i en bil. Stannade halvvägs och köpte kaffe och Matadormix. Nothing gets me going like socker! Kaffe funkar lika ofta som sömnpiller och ADHD-trigger. Lika bra att vara på den säkra sidan när man självmedicinerar.

Satt hur som helst i möte 1½h, lunchade 1h (+1 kopp kaffe och ett par småkakor för att undvika paltkoma) och hade möte i ytterligare ½h. Sen var det över och jag visste inte riktigt hur vi redan kunde vara klara, för den sista halvtimmen var mitt jobb att säga "hmmm" på rätt ställen, vilket iofs kan vara en konst i sig. Det handlar ju om att läsa reaktioner, inte om att lyckas processa vad som sägs.

Åkte hem alla de 30 milen igen. Stannade på samma ställe som på andra hållet och drack mer kaffe, åt en torr kanelbulle. Somnade på vägen. Pinsamt, men det var i alla fall inte jag som körde och inte lika pinsamt som den uteblivna reaktionen på "Det måste vara lätt att hitta en smurfblå bil på parkeringen". Eller, utebliven och utebliven. Man kan kalla det för öken också.

Kom hem, shoppade fyra par oäkta örhängen. Köpte en burgare på clownstället av en tjej som inte planerade en vidare karriär inom företaget. Gjorde en rolig frisyr efter att ha ätit. Drack en halv burk Hwila (näst efter Evian världens mest damm-smakande mineralvatten). Försökte gå på konsert, men det var fullt. Gick hem.

Inga kommentarer: